Expressen ny mediepartner till Stockholm Globe Arenas

globe-arenas

Expressen går in som mediepartner till Stockholm Globe Arenas. Avtalet skrivs på fem år och innebär att Expressen får tillgång till en stor publik inom sport, musik och kultur. Förra året besökte närmare 1,4 miljoner människor arenorna i Globenområdet. 40 procent var på ett sportevenemang och 35 procent gick på konsert.

Samarbetet mellan Expressen och Stockholm Globe Arenas innebär att Expressen får rätt att skapa mervärden för sina läsare, samt vara med och bidra till en förhöjd upplevelse av besöket i någon av arenorna inom Stockholm Globe Arenas – Ericsson Globe, Hovet, Annexet och Söderstadion, samt den nya succéattraktionen SkyView – som väntas locka minst 125 000 besökare under 2010.

”Expressen är en stark mediepartner som ger oss och våra arrangörer möjlighet att genom aktivering förstärka evenemangsupplevelsen för våra besökare”, säger Henrik Berndtson, chef för försäljning och affärsutveckling på Stockholm Globe Arenas.

”Stockholm Globe Arenas bredd inom sport, musik och kultur passar vårt varumärke och målgrupper och vi ser stora möjligheter till aktivering i samband med deras evenemang”, säger Mats Löthén, marknadsdirektör på Expressen.

Stockholm Globe Arenas satsar stort på att locka besökare till området även när det inte är evenemang.

Scroll to Top