Ett decennium med Disturbed

disturbed-2008

Det är 10 år sedan Disturbed släppte sitt kritikerrosade ”The Sickness”, nu lagom till jubileet släpps den för första gången på vinyl och som en limiterad CD utgåva med extra material.

Det kommer att komma en helt ny video till singeln ”Down with The Sickness” för att presentera ett samlingsalbum som släpps i April. Sedan följer de upp med att släppa ”The Sickness – 10th Anniversary Edition” i maj, som sedan följs av Disturbed’s alla album (Believe, Ten Thousand First och Indestructible) Detta jubileums firande mynnar ut i ett helt nytt studioalbum som släpps i September.

”The Sickness” har sålt platina flera gånger om och innehåller odödliga hits som till exempel ”Stupify”, ”Voices” och ”Down with the sickness”, den senare är det årtionondets #7 mest nedladdade låt enligt Nielsen Soundscan.

Disturbed bildades i Chicago 1996 och har sedan dess sålt mer än 11 miljoner album och 6 miljoner digitala nedladdningar under det senaste decceniet. De är ett av de sex band i världshistorien som släppt tre studioalbum som alla gått direkt in på #1 på Billboardlistan.

För mer information besök: www.disturbed1.com.

Rulla till toppen