Subfive

Av Redaktionen
0 Kommentarer
Sep 22nd, 2013

Svenska jazzfusion-kvintetten Subfive åker på turné till Japan i oktober. Det är gruppens fjärde besök i landet sedan 2007, och denna gång framträder Subfive på festivaler och jazzklubbar i södra Japan/Okinawa, vid flera tillfällen tillsammans med inhemska gästmusiker.

Subfive har släppt två fullängdare och en tredje är planerad till våren 2014. Förutom i Sverige och Japan har bandet även turnerat i Tyskland, Österrike och Taiwan.

...
Av Redaktionen
0 Kommentarer
Okt 17th, 2011

subfive

Jazzfusionkvintetten Subfive befinner sig just nu på Japanturné, bandets fjärde Asien-besök sedan bildandet for 10 år sedan. Subfive har släppt två album på Lantern Music/Naxos och ett tredje är planerat till nästa år. I helgen öppnade Subfive en musikfestival på Okinawa, och fortsätter med jazzklubbsspelningar runtom i södra Japan med olika inhemska gästartister fram till 22:a oktober. Mer info på: www.myspace.com/subfive eller www.subfive.com.

...
Av Redaktionen
0 Kommentarer
Jul 20th, 2011

subfive

Det svenska jazzfusion-bandet Subfive kommer i helgen att inleda festivalen New Taipei City Riverside Art Festival. Besöket i Taiwan kommer att följas upp senare i höst med en längre konsertturné genom Hong Kong, Macau, Taiwan och Japan.

Subfive bildades 1999 och har turnerat en hel del i Skandinavien, Centraleuropa och Japan.

...