Robertsfors

Av Redaktionen
0 Kommentarer
Feb 17th, 2009

Sångerskan Frida Hyvönen har lånat sina talanger som låtskrivare och sångerska till ett unikt projekt. Det handlar om ett soundtrack till fotoboken “Drottninglandet” av fotografen Elin Berge där hon skildrar en grupp thailändska kvinnor i det lilla samhället Fredrika i Västerbotten och deras planer att uppföra ett buddhistiskt tempel på orten. Hyvönens bidrag kommer att följa med boken som en CD-skiva.

Frida Hyvönen har själv anknytning till trakten då hon är född i Robertsfors i Västerbotten. Just nu turnerar hon på sin tredje platta “Silence is Wild”.

frida-hyvonen

...
Av Redaktionen
0 Kommentarer
Feb 2nd, 2009

frida-hyvonen

Frida Hyvönen från Robertsfors kommer som första svenska popartist någonsin ge en konsert på Dramaten. Lördagen den 14 mars är datumet för vad som kan bli en magisk kväll och en klassisk spelning. Frida Hyvönen med band på Kungliga Dramatiska Teatern i Stockholm. Biljetter släpps 12:00 tisdagen den 3 februari.

Längre ner ser du henne framträda live på Palladium i Malmö den 30 november förra året. Frida är även aktuell med sitt senaste album “Silence Is Wild”, nya singeln “London” och ett flertal konserter runt om i Europa. Samtliga i nuläget bokade spelningar är som följer:

Feb 5 England, London, Bush Hall
Feb 7 Tyskland, Berlin, Admiralspalast
Feb 19 Norge, Oslo, By:larm
Feb 20 Norge, Oslo, By:larm
Feb 21 Finland, Helsingfors, Korjaamo
Mar 4 Sverige, Lund, Mejeriet
Mar 5 Danmark, Köpenhamn, Jazzhouse
Mar 14 Sverige, Stockholm, Dramaten
Mar 21 Frankrike, Rennes, Top Of the Folk at L’Aire Libre
Apr 18 Sverige, Göteborg, Storan
Apr 23 Frankrike, Bourges, Le Printemps de Bourges
Apr 25 Portugal, Braga, Theatro Circo
Apr 27 Frankrike, Paris, Theatre Marigny, Les Femmes S’en Mêlent
May 15 Sverige, Gävle, Spegeln
May 16 Sverige, Norrköping, Skandiateatern, Lucky You

...
Av Redaktionen
1 kommentar
Jan 15th, 2009

sahara-hotnights

Sahara Hotnights gör några exklusiva konserter i vår! Det blir finrock och guldkorn från nya albumet när Robertsfors finest dyker upp på Södra Teatern i Stockholm den 1 april. Efter det följer Lund, Göteborg och Norrköping. Biljetterna släpps den 19 januari.

Sahara Hotnights följer den 25 februari upp succén med What If Leaving Is A Loving Thing genom ett nytt album. Plattan, Sparks, är ett experiment där bandet tolkar sina favoritlåtar. Själva säger de att innehållet är låtar som speglar bandets historia, men i ny och egen tappning. För produktionen står Björn Yttling och första singeln ”In Private”, en ny version på Dusty Springfields dito, släpptes i december 2008. Låten gick raka vägen in på Tracks-listan redan i december och snurrar idag på a-rotation på P3.

Live Nation är stolta att presentera fyra exklusiva Sahara Hotnights-spelningar runt om i landet i vår. Den 1 april är det premiärdags, inför sittande publik och med bandets egna favoritlåtar på låtlistan. Det här blir vårens konsertupplevelse!

www.saharahotnights.com

Turnéinfo:

1.4 Stockholm, Södra Teatern
3.4 Lund, Mejeriet
4.4 Göteborg, Storan
10.4 Norrköping, Flygeln

Biljettinfo:

Biljetterna släpps den 19 januari.

Biljetter till Stockholmsspelningen kostar 250 kronor + serviceavgift och säljs via www.sodrateatern.com, 08-531 99 490.

Biljetter till Lundspelningen kostar 220 kronor + serviceavgift och säljs via Ticnet: www.ticnet.se, 077-170 70 70 samt Ticnet- och ATG-ombud.

Biljetter till Göteborgsspelningen kostar 270 kronor + serviceavgift och säljs via www.storan.nu

Biljetter till Norrköping kostar 315 kronor + serviceavgift och säljs via Ticnet: www.ticnet.se, 077-170 70 70 samt Ticnet- och ATG-ombud.

...