Minnah Karlsson

Av Redaktionen
1 kommentar
Dec 13th, 2010

minnah-karlssonEfter en rafflande final av årets Idol stod det klart att det var två artister som föddes i strålkastarskenet.

Jay och Minnah har med sina unika röster och personligheter på kort tid lyckats få till sig en stor skara fans.

Strax innan efterfesten på Café Opera i fredags fick Minnah Karlsson beskedet att Sony Music ville kontraktera henne.

Det är superkul, jag hade nog inte kunnat vara gladare! Det här är ett perfekt sätt att avsluta idolresan. Det känns som en saga…, säger Minnah Karlsson.

I lördags påbörjades inspelningen av Minnah Karlssons debutalbum. På albumet finns de 11 låtarna som Minnah bländade oss med under årets idolsäsong, bland andra Twist And Shout, One Love Takes Over och den oförglömliga tolkningen av Total Eclipse Of the Heart.

Albumrelease 19 december.

Läs mer: www.minnahkarlsson.se

...
Av Redaktionen
0 Kommentarer
Dec 10th, 2010

idol-jay-minnah

Minnah Karlsson röstades ut och kom tillbaka med besked, Jay Smith har varit en av publikfavoriterna sedan start, och ikväll finns det en vinnare som efter tio magiska veckor kan andas ut. Men bara för en stund, för när lamporna slocknat i Globen börjar arbetet med vinnaralbumet. Studion är bokad, musikerna på plats och snart även vinnaren av Idol 2010.

Vinnarens debutalbum innehåller artistens 11 största stunder från årets Idol samt vinnarlåten Dreaming People, skriven av Svante Halldin, Jakob Hazell, Sharon Vaughn och Christian Walz.

Redan fredag 17 december finns albumet i butik och digitalt. Därefter är det dags att repetera inför arenaturnén Idol Live! Turné som drar igång i januari.

...