Flen

Av Redaktionen
0 Kommentarer
Jan 22nd, 2010

dad-2010

I april 2009 gjorde danska D-A-D en utsåld sverigeturné och sedan dess har intresset för en återkomst bara stegrats. Därför är vi glada att nu åter ha dem på besök.

D-A-D firade nyligen 25-årsjubileum och släppte i samband med detta samlingsboxen ”The Overmuch Box” där samtliga tio studioalbum finns med.

Datum:
21.4: Uppsala, Katalin
22.4: Skövde, Valhall
23.4: Huskvarna, Folkets Park
24.4: Flen, Tobbes Amazon

Biljetterna släpptes idag, fredagen den 22 januari. Närmare information om spelningarna samt biljetter hittar du här.

...
Av Redaktionen
0 Kommentarer
Jul 30th, 2009

malena-ernmanSörmlands Musik & Teater har glädjen att meddela att det blir en extrainsatt konsert med melodifestivalvinnaren Malena Ernman, söndagen den 9 augusti klockan 16.00.

Även denna konsert kommer att äga rum på Ekensholm utanför Flen.

Samtliga 100 biljetter kommer att säljas på Flens Stadsbibliotek med start måndagen den 3 augusti klockan 08.00, alltså när biblioteket öppnar.

Sedan det blev känt att samtliga biljetter till den redan planerade konserten sålts ut före biljettsläppet har Sörmlands Musik & Teater arbetat intensivt för att på något sätt kompensera den sörmländska publiken.

Trots sitt späckade schema har Malena Ernman visat sin stora generositet genom att tacka ja till att ge ännu en konsert.

– Det är alltid tråkigt när sådana här missförstånd drabbar publiken. Men i det här fallet så går det ju faktiskt att lösa! Så Mats och jag bestämde oss för att göra en extra konsert under förutsättning att samtliga biljetter den här gången säljs till ordinarie publik via Sörmlands Musik & Teater! På så sätt hoppas jag att ge Sörmlandspubliken en ny chans att få höra konserten, säger Malena Ernman i en kommentar.

Sörmlands Musik & Teaters chef Maria Weisby är mycket glad över att kunna erbjuda den sörmländska publiken en extrakonsert.

– Vår avsikt var aldrig att utesluta någon från våra konserter och jag vill poängtera att jag ser mycket allvarligt på den uppkomna situationen, säger Maria Weisby.

Till nästa säsong av musikserien Musik på Sörmländska Slott och Herresäten kommer rutinerna för arbetet att ses över.

Extrakonserten kommer att äga rum:
Söndagen den 9 augusti klockan 16.00

...