Carl Norén

Av Redaktionen
0 Kommentarer
Okt 17th, 2010

Äntligen har Carl Noréns video till ”The Anger” anlänt. Checka in nedan! “The Anger” är Carl Noréns första singel som soloartist (han var tidigare med i Sugarplum Fairy).

...
Av Redaktionen
0 Kommentarer
Sep 30th, 2010

carl-noren

Nyligen var Carl Norén i Tyskland för några utvalda gig, bla på Reeperbahn-festivalen i Hamburg.
Idag åker han tillbaka till Tyskland igen, denna gång som förband till Johnossi!

Datumen är:
30/9 Stollwerk [UTSÅLT] Köln
1/10 Substage, Karlsruhe
2/10 Backstage [UTSÅLT] München
3/10 Hirsch, Nürnberg

Carl Noréns första singel The Anger släpps på måndag den 4 oktober genom EMI Music. Debutalbumet kommer i början av nästa år; ”Låtarna kom som från ingenstans under sena nätter när jag inte kunde sova. Det var som att jag blev hypnotiserad av månen och jag skrev som en besatt. På morgnarna drömde jag om inspelningarna som nu håller på att besannas. Det kommer att bli en fantastisk höst och vår när skivan nu snart får se dagens ljus.”, berättar Carl.

...
Av Redaktionen
0 Kommentarer
Aug 20th, 2010

carl-noren

Efter stora framgångar under många år med gruppen Sugarplum Fairy väljer nu Carl Norén solovägen:

”Låtarna kom som från ingenstans under sena nätter när jag inte kunde sova. Det var som att jag blev hypnotiserad av månen och jag skrev som en besatt. På morgnarna drömde jag om inspelningarna som nu håller på att besannas. Det kommer att bli en fantastisk höst och vår när skivan nu snart får se dagens ljus”, berättar Carl.

Stefan Blom, VD för EMI Norden säger:
”Det är med stolthet vi nu presenterar samarbetet med Carl Norén. Han är en oerhört talangfull artist och vi ser fram emot att hjälpa honom att nå en bred publik. Musiken som snart kommer att släppas är något att se fram emot för alla musikälskare.”

En första singel – titulerad THE ANGER – kommer att släppas i oktober på EMI Music. Debutalbumet släpps under 2011.

Hemsida:
www.myspace.com/carlnorensmusic

...