Arvidsjaur

Av Redaktionen
1 kommentar
Maj 16th, 2010

hammerfall-2

Hammerfall, hårdrocksbandet med Joacim Cans, gör sitt enda framträdande i Sverige i Arvidsjaur! Anna Bergendahl representerar Sverige i Eurovision Song Contest i Norge i slutet av april, hon gör sin nordligaste spelning i Arvidsjaur! Andra artister som också äntrar scenen i Arvidsjaur är Björn Rosenström och det högaktuella bandet 8stp.

Den 2-3 juli återuppstår Nattivalen i Arvidsjaur. Det är Hotell Laponia som arrangerar en 2-dagars festival på sitt eget område Karlavagnen i Arvidsjaur, centralt beläget i skogen vid Olletjärn.

Området består av befintlig gammal loge, för dansbanden, timring och träkåta, för servering. Dessutom byggs en utescen och ett stort party-tält, där bandet Ständut blakk underhåller.

...
Av Redaktionen
0 Kommentarer
Apr 22nd, 2010

anna-bergendahl-2010I mitten av mars vann Anna Bergendahl Melodifestivalen med låten ”This Is My Life” och i samma veva tändes ytterligare en artiststjärna på den svenska musikhimlen! I sommar är det dags att se Anna Bergendahl på turné tillsammans med sitt band!

Under 2009 skrev Anna Bergendahl skivkontrakt med Lionheart International och i samband med detta påbörjades även samarbetet med låtskrivarna Bobby Ljunggren och Kristian Lagerström. Förutom Melodifestivalslåten ”This Is My Life” har detta samarbete lett till Anna Bergendahls debutalbum ”Yours Sincerely”. Albumet släpptes i både Sverige och Finland den 14 april, kort därefter den 19 april var det dags för Norge. I Danmark kommer albumet ut den 17 maj.

Den 27 maj tävlar Anna Bergendahl för Sverige i andra delfinalen till Eurovision Song Contest i Oslo. Den 29 maj är den stora finalen.

”Jag längtar efter att få komma igång med turnén och tillsammans med mitt band äntligen få dela med mig av mina nya låtar till alla härliga människor ute på de olika spelplatserna i Sommarsverige!” Säger Anna Bergendahl inför turnépremiären.

För mer information: www.anna-bergendahl.se

Turnéplan:
6.6 Linköping, Valla Friluftsområde
2.7 Arvidsjaur, Nattivalen
3.7 Enköping, Gatufestivalen
9.7 Docksta, Skulefestivalen
15.7 Höör, Bosjökloster slott
31.7 Skövde, Boulognerfesten
14.8 Jönköping, Vätterfesten
15.8 Eskilstuna, Parken Zoo
28.8 Rejmyre, Skogsröjet

Fler datum tillkommer.

Biljettinfo:
Biljetterna säljs lokalt via respektive spelställe samt Livenation.se.

...