Agnes

Av Redaktionen
0 Kommentarer
Mar 18th, 2013

Brädholmen Event är stolta över att kunna presentera Agnes Carlsson till Latitud 57 2013. Agnes är en av Sveriges största kvinnliga artister.

Agnes Carlsson tog hem vinsten i Idol 2005. Efter tiden i idol har hon satsat utomlands med stor framgång. I sommar gör hon sin första riktiga Sverigeturné och kommer att göra ett stopp i Oskarshamn. Agnes spelar på Latitud 57 lördagen den 6 juli 2012 släppte Agnes sitt fjärde album ”Veritas”. Albumtiteln betyder sanning på latin och precis som första singeln ”One Last Time” (som toppade listorna under stora delar av året) finns en uppriktighet oavsett om den pulserar euforiskt på dansgolvet eller är smärtsamt stilla.

Efter att ha rest runt hela världen och fängslat land efter land med sin karisma och röst med det föregående albumet ”Dance, Love, Pop” (”Release Me”, ”On and On”) började Agnes skriva på sitt fjärde album. Redan på det andra albumet ”Stronger” började hon mer och mer vara med och skriva sina egna låtar, och när ”Release Me” var den låt som fick störst framgångar och även var den hon varit mest involverad i visste Agnes att hon ville vara med att skriva så mycket som möjligt.

På ”Veritas” har Agnes varit med och skrivit varenda låt med låtskrivare och producenter som Jonas Quant (Hurts, Leona Lewis, Kylie Minogue), Patrik Berger (Robyn, Lana Del Rey), Sharon Vaughn (”Release Me”) och Tony Nilsson (Darin, Selena Gomez) för att nämna några.

Agnes är det tredje artistsläppet till Latitud 57 2013. Tidigare klara artister: Magnus Uggla, Free Fall och Smash Into Pieces.

Flera släpp kommer inom kort.

...
Av Redaktionen
0 Kommentarer
Dec 14th, 2012

Efter sommarens framgångar med singlarna ”One Last Time” och ”All I Want Is You” från hyllade albumet Veritas har Agnes teamat upp med The Salazar Brothers och Redline! Redline remixen är producerad av The Salazar Brothers som gästas av Pase från Peckham, England. Agnes har tidigare jobbat med The Salazar Brothers då hon gästade Caligolas album Back To Earth.

...
Av Redaktionen
0 Kommentarer
Aug 20th, 2012

Vår älsklingspopstjärna, Agnes är tillbaka hos oss på riktigt och släpper den 5:e september albumet ”Veritas”. Albumtiteln betyder sanning på latin och precis som första singeln ”One Last Time” (som ju toppat listorna under våren och sommaren) finns en uppriktighet oavsett om den pulserar euforiskt på dansgolvet eller är smärtsamt stilla.

Agnes om albumet: ”Jag gillar hur ordet “Veritas” klingar, estetiskt hur det ser ut och framför allt vad det står för. Ordet passar väldigt bra ihop med hela tanken bakom detta album. Jag vill alltid vara hundra procent sann mot mig själv i allt jag gör, och för mig har hela jobbet och tiden med den här plattan varit så mycket mer än bara spela in ett album. En massa frågor om både smått och stort har kommit upp i huvudet och det har verkligen varit en fantastiskt resa.”

Efter att ha rest runt hela världen och fängslat land efter land med sin karisma och röst med det föregående albumet ”Dance, Love, Pop” (”Release Me”, ”On and On”) började Agnes skriva på sitt fjärde album. Redan på det andra albumet ”Stronger” började hon mer och mer vara med och skriva sina egna låtar och när ”Release Me” var den låt som fick störst framgångar och också var den låten hon varit mest involverad i visste Agnes att hon ville vara med att skriva så mycket som möjligt.

På ”Veritas” har Agnes varit med och skrivit varenda låt med låtskrivare och producenter som Jonas Quant (Hurts, Leona Lewis, Kylie Minogue), Patrik Berger (Robyn, Lana Del Rey), Sharon Vaughn (”Release Me”) och Tony Nilsson (Darin, Selena Gomez) för att nämna några.

...
Av Redaktionen
0 Kommentarer
Jun 27th, 2012

Två av Sveriges största popstjärnor, Agnes och Tove Styrke, uppträder under Stockholm Pride i sommar. Agnes gör sin första spelning i Sverige på flera år och Tove Styrke gör en av få Sverigespelningar i sommar under Stockholm Pride. Dessutom gästas Stockholm Pride av Mattias Andréasson och Thomas Stenström.

Spelningen på Stockholm Pride kommer vara Agnes enda spelning i sommar.
Jag är otroligt peppad över att få spela på Stockholm Pride. Det var längesen jag spelade på hemmaplan och det känns riktigt kul att få göra det första giget inför en publik som supportar mig så himla mycket, säger Agnes.

Tove Styrke uppträdde på Stockholm Pride förra året, och är peppad på att komma tillbaka.
Stockholm Pride blir absolut en av sommarens höjdpunkter, säger Tove Styrke. Jag hade svinkul förra året, och nu kommer det bli så jävla fett! Jag har redan satt ihop en idé för hela grejen, och det kommer bli grymt!

Det är oerhört kul att Agnes och Tove Styrke, som är två av Sveriges största popartister, har valt att lägga sina spelningar på Stockholm Pride, säger Alf Kjeller, festivalchef Stockholm Pride. Det kommer att bli fest i Pride Park i sommar.

Musikguiden i P3 spelas in i Pride Park
Musikguiden i P3: Sommarsession in i Pride Park den 2 augusti. Live på scen står då Mattias Andréasson, som tävlade i Melodifestivalen i våras med bidraget “Förlåt mig” och Thomas Stenström som är aktuell med singeln “Full av liv”.

Sedan tidigare är det klart att Stockholm Pride gästas av Lisa Miskovsky, Kikki Danielsson med Wizex, Icona Pop, Norlie & KKV, Andreas Moe, Atlas, Lilla Sällskapet, Lune, MaryJet, Pauline, Shirley Clamp, Big Fox, Vanessa Falk och Lena Philipsson som gör årets Pridelåt ”Du följer väl med?”.

Agnes är en av Sveriges största popstjärnor och nu aktuell med singeln “One Last Time”. Hon vann Idol 2005 och har sedan dess haft flera stora hits och nått internationella framgångar med singeln “Release Me”. Agnes kommer bjuda Pridepubliken på sina största hits och några nya låtar från hennes kommande album. Agnes spelar på Parkscenen under Paradgalan i Pride Park, Tantolunden, den 4 augusti.

Tove Styrke blev tittarfavorit i Idol 2009 och har sen den självbetitlade debuten 2010 blivit en av Sveriges coolaste popstjärnor med hits som “White Light Moment”, ”High & Low” och ”Call My Name”. Tove Styrke är just nu mitt uppe i en utlandslansering och har nyligen hyllats av New York Post. I sommar gör hon, förutom festivaler i Europa, ett par utvalda spelningar i Sverige – där Stockholm Pride är en av dem. Tove Styrke spelar på Parkscenen i Pride Park, Tantolunden, den 3 augusti.

Stockholm Pride pågår mellan 31 juli och 4 augusti. Biljetter finns på ticnet.se. Du följer väl med?

...
Av Redaktionen
0 Kommentarer
Maj 31st, 2012

agnes-one-last-time

I måndags släpptes den efterlängtade nya singeln “One Last Time” från allas vår popstjärna Agnes. Med rösten och karisman som tagit henne till stora internationella framgångar visar hon här upp en ny sida av sig själv. Den ser ni bäst nedan i musikvideon som hade världspremiär igår, regisserad av prisbelönte Amir Chamdin!

“One Last Time” speglar en sida som på ett självklart sätt vuxit fram i studion när Agnes tillsammans med olika samarbetspartners skrivit på nytt material. Den här är skriven av Jonas Quant (Hurts, Leona Lewis, Kylie Minogue, No Doubt), Ana Diaz och Agnes själv och spås bli en ny internationell hit.

Agnes om nya singeln:
“Det här är den känslosammaste låten jag någonsin skrivit. När man skriver en låt som betyder väldigt mycket för en så är det som den blir en del av dig själv. Så är det med “One Last Time”. Jag hoppas jag kan beröra folk med den.”

Även om låten heter “One Last Time” så är detta absolut inte sista gången ni hör från Agnes. Håll era ögon och öron öppna i sommar för det kommer mer spännande framöver!

...
Av Redaktionen
0 Kommentarer
Okt 27th, 2011

agnes-dont-go-breaking-my-heart

Efter nästan 3 år resande jorden runt för att lanseras till den världsartist som Agnes nu är så kom hon tillbaka till Sverige för att skriva på sitt nya album. Första singeln, Don’t Go Breaking My Heart släpptes för ett par veckor sedan och rusade direkt upp till första platsen på iTunes och har blivit en av de mest spelade låtarna på Rix FM. Låten är skriven av Agnes, Magnus Lidehäll, Vincent Pontare och The Nervo Twins som legat bakom Kelly Rowlands megahit “When Love Takes Over”. Här kommer låten i en helt ny remix av Niclas Kings.

Det var singeln ”Release Me” som gjorde att världen fick upp ögonen för Agnes. I USA nådde hon 1:a platsen på Billboard’s Dance Chart, i England nådde hon iTunes första plats, sålde platina, med över 400.000 singlar och överallt i Europa och Australien fångade Agnes radiolyssnarna med ”Release Me”.

Agnes reser snart till LA för att spela in låtar till sitt kommande album, som förväntas ha release i början av 2012. Igår kväll gjorde Agnes dessutom TV-debut med singeln “Don’t Go Breaking Mhy Heart” när hon framförde den i Rosa Bandet-galan på TV3.

...
Av Redaktionen
0 Kommentarer
Sep 20th, 2011

agnes-dont-go-breaking-my-heart

Efter nästan 3 år resande jorden runt för att lanseras till den världsartist som Agnes nu är så kom hon tillbaka till Sverige för att skriva på sitt nya album. Första singeln, Don’t Go Breaking My Heart släpps den 21 september och är skriven av Agnes, Magnus Lidehäll och Vincent Pontare.

I »Don’t Go Breaking My Heart«, sjunger Agnes om rädslan att låta någon komma nära, att sänka garden när man står öga mot öga med den stora kärleken.
Jag skriver mycket om kärlek och förhållanden. På gott och ont. Jag tycker själv om mäktig musik, när musiken närmar sig stora känslor, och ingenting är ju större än kärlek. Det är det största som finns i slutändan.

Det var singeln ”Release Me” som gjorde att världen fick upp ögonen för Agnes. I USA nådde hon 1:a platsen på Billboard’s Dance Chart, i England nådde hon iTunes första plats, sålde platina, med över 400.000 singlar och överallt i Europa och Australien fångade Agnes radiolyssnarna med ”Release Me”. Det var då. Nu är det dags för ”Don’t Go Breaking My Heart”.

Agnes fjärde album väntas ha release tidigt 2012. Don’t Go Breaking My Heart släpps 21 september.

...
Av Redaktionen
0 Kommentarer
Okt 10th, 2010
Lars Winnerbäck

Lars Winnerbäck

Ställningen i toppen av världens minst spännande topplista förblir oförändrad även denna vecka. De sex översta placeringar på Svensktoppen är desamma med Björn Skifs & Agnes ännu i ohotad ledning med duetten “When you tell the world you’re mine”. Lars Winnerbäck går dock in som nykomling på åttonde plats med “Från kylan in i värmen”.

...
Av Redaktionen
0 Kommentarer
Sep 26th, 2010

Björn Skifs & Agnes behåller återigen förstaplatsen på Svensktoppen denna vecka med duetten “When you tell the world You´re mine”. Det enda som är värt att nämna på listan är att Staffan Stridsberg tagit sig in som nykomling på åttonde plats med låten “Black Crow”. I övrigt ser veckans lista i stort sett ut som föregående veckas.

...
Av Redaktionen
0 Kommentarer
Sep 12th, 2010

Björn Skifs & Agnes behåller förstaplatsen på Svensktoppen ytterligare en vecka med sin succéduett “When you tell the world you’re mine”, som vanligt följd av Jessica Anderssons “I did it for love”. Lars Winnerbäck & Miss Li tar sig upp en placering till fjärde plats och kan nu räkna in imponerande 157 veckor på listan, överlägset fler än någon av konkurrenterna.

...