Erol Alkan till Sverige i april

erol-alkan

Om ni någon gång befann er i London sent nittiotal fram till 2007 och gick på klubben Trash så är chansen stor att ni träffade på Erol Alkan, mannen bakom klubben. För alla törstande indiekids som levde i exil i London under den tiden var Trash ett måste; en måndagsklubb som svepte undan alla bekymmer och bjöd på några timmars respit från verkligheten. Bakom skivspelarna stod Alkan och pumpade ut de senaste från band som Peaches, LCD Soundsystem, Bloc Party och dess likar.

Som om inte Trash var nog började Alkan köra DJ-sets på andra klubbar, mer koncentrerat på dans- och klubbmusik. 2003 röstade Muzik Magazine fram honom som ”Best Breakthrough DJ” och 2006 ”DJ of the Year” av Mixmag. Till sin CV kan tilläggas ett otal remixer av band som Daft Punk, Justice, Scissor Sisters och The Chemical Brothers. Han har även producerat skivor med Mystery Jets och The Long Blondes.

En hyfsat upptagen kille alltså. Trots detta har vi lurat hit honom till Sverige där han kommer förgylla Göteborg och Stockholm med två kvällar och nätter med oförglömlig musik. Förvänta er inget annat än pur glädje!

Support: MRTN STHLM BEAT

Konsertdatum
08 april – Göteborg, Brew House (Crowded)
09 april – Stockholm, Debaser Medis (Loftet)

Mer information om Erol Alkans Sverige-spelningar

Scroll to Top