Eric Amarillo släpper ny singel

Det var få som förra sommaren undgick att höra Eric Amarillos provocerande fråga till hela Norden: ”Om sanningen ska fram, vill du ligga med mig då?”. I år ställer han frågan ”Men hallå! Vem bryr sig?”.

Eric Amarillos nya singel ”Men hallå! Vem bryr sig?” släpps lagom till semesterfirandet och följer som Eric själv säger, ”konstens inga regler, en pop/danslåt med en text som återigen ifrågasätter”.

I den dokumentära musikvideon som släpps samtidigt som singeln ser vi Amarillo leva som han sjunger. Dokumentärfilmaren Mattias Håkansson har följt med Eric under snart ett år på turné och fångat allt vad det innebär och efter att ha sett videon finns det finns all anledning att tro att texten är självbiografisk.

Eric Amarillo är producent/Dj, låtskrivare och sångare, han skriver och producerar allt i sin studio och spelar alla instrument själv. I höst väntar ett samarbete med Helsingborgs symfoniorkester, där musik från hans långa karriär som artist, låtskrivare och Dj skall arrangeras för en stor symfoniorkester.

Se videon till ”Men hallå! Vem bryr sig?” här

Rulla till toppen