Embrace tillbaka efter 7 års tystnad

Femmannabandet Embrace från Yorkshire, England har meddelat sin återkomst. Släpper sitt första album på sju år med självbetitlade “Embrace”, 28 april.

Under sin karriär har de haft tre nummer ett album, sex topp tio singlar, framfört utsålda arenashower och sålt över 2,5 miljoner album, samt att deras senaste album både uppnådde förstaplacering på albumlistan och en andraplacering på singellistan i England, Embrace var på toppen av en våg när de plötsligt försvann spårlöst . Men nu är de tillbaka med ett fantastiskt nytt album och förmedlar ett mer rått och mörkare ljud medans de behåller sina signaturhymner och stora refränger. Embrace är inställda på att komma tillbaka med en smäll.

Embrace är bröderna Danny McNamara (sång) och Richard McNamara (gitarr), Steve Firth (bas), Mickey Dale (keyboard) och Mike Heaton (trummor). Bandet spelade in det nya albumet i deras egna studio I Halifax under de senaste tre åren. Det första släppet från albumet är singeln ‘Refugees’, som även kommer att släppas på en fyrspårs-EP med tre extraspår som inte finns med på albumet den 17 februari.

Här kan du lyssna på ‘Refugees’

9 reaktioner på ”Embrace tillbaka efter 7 års tystnad”

  1. Tina Brocklebank

    Embrace…best band ever, so pleased they are back and cant wait for their album, love Refugees

  2. Amazing single from Embrace. Have waited so long for this and the band doesn’t disappoint!! Can’t wait for the EP on the 17th!!

  3. Genius personifierad
    Omfamna Välkommen tillbaka, åtta år, har varit en lång tid, har flyktingar är att vänta en så underbar ny låt och jag väntar ivrigt på den kommande album EMBRACE som jag är glad bortom ord om …….

Kommentarer är stängda.