Elliphant släpper debutalbum och ger sig ut på turné

Du är inte ensam om du just nu otåligt väntar på Elliphants kommande debutalbum – den 9 oktober landar äntligen A Good Idea i en butik nära dig. Som den ultimata uppladdningen för det efterlängtade albumsläppet, kan vi meddela att Elliphant redan denna veckan beger sig ut på vägarna. I fredags spelade Elliphant på Debaser Medis i Stockholm, och gör därefter spelningar i Oslo, Berlin, Hamburg, Malmö och Göteborg.

Den 9 oktober släpper Elliphant sitt debutalbum A Good Idea innan dess kan vi se denna stjärna på flera av landets scener. Den svenska artisten Elliphant har lyckats fånga vårt intresse med sitt alldeles unika sound, sin mäktiga pondus och grymma MC-färdigheter. Ellinor Olovsdotter, som Elliphant egentligen heter, släpper nu äntligen sitt debutalbum A Good Idea där hon levererar träffsäkra rapverser på råa och hårda beats med tillhörande hookiga melodier. Elliphant uppträde tidigare i år på Grammis-galan och visade att musiksajten Pitchforks beskrivning ”Elliphant sound like nothing but the future” stämmer mer än väl överens med vad vi kan förvänta oss av denna unga talang.

Elliphant har redan hunnit samarbeta med DJ-stjärnan Diplo och hypats av världsartister som Katy Perry. Precis som hennes tidigare singlar Music Is Life, Down On Life och Love Till I Die kommer albumet att funka lika bra på radion som på klubbscenen.

Elliphants debutalbum A Good Idea släpps den 9 oktober.

Turnédatum
20.9 Stockholm, Debaser Medis
21.9 Oslo, Blå
26.9 Berlin, Prinz Charles
27.9 Hamburg, Reeperbahn Festival
28.9 Malmö, Inkonst
11.10 Göteborg, Yaki-Da

Scroll to Top