Ellie Goulding skänker låt för barnen i Syrien

Ellie Goulding donerar en av sina låtar inför Rädda Barnens kampanjvideo som lanserades nyligen. Videons ljudspår är Ellies singel ”I Know You Care” från albumet Halcyon och är tillägnad kampanjen för att hjälpa barnen i Syrien. Den finns tillgänglig för nerladdning och alla pengar går oavkortat till Rädda Barnens stöd till barnen i Syrien.

”Barnen i Syrien lider ofattbart mycket och får bevittna saker ingen någonsin ska behöva se. De talar om krypskyttar på hustaken i sina hem, stora tankar som rullar nedför gatorna och måste sova ute på fälten för att undvika att bli beskjutna – De är desperata, rädda och alltför ofta ensamma”Justin Forsyth, Rädda Barnens VD

”Det här är en oerhört viktig sak och jag vill göra allt för att visa mitt stöd. Snälla gå in på http://bit.ly/syriafilm och visa ert stöd”Ellie Goulding

Ellie är verksam i många välgörenhetsorganisationer och har medverkat för att öka kunskapen för bl.a. kvinnor och barns rättigheter. Hon har sprungit Bupa Great North Run för den brittiska hjärtorganisationen samt She Runs LA för att öka tillgängligheten till sport för mindre priviligierade barn runt om i Los Angeles.

Ellie debuterade med albumet Lights och blev framröstad till 2010 års mest lovande artist av BBC Sound of 2010. Det gick även bra med hennes andra album Halcyon som debuterade direkt #2 på brittiska albumlistan. Med hitlåten ”Burn”, som kom i augusti i år, erövrade Ellie den brittiska singellistan före artister som Avicii och Lady Gaga.

Scroll to Top