Electric Wizard till Sweden Rock

electric-wizard

Electric Wizard är ett av vår tids mest kultförklarade och inflytelserika doom metal-band. De är också ett band som älskar att jävlas med alla, inklusive sig själva. Sedan debuten 1995 har de släppt sammanlagt sju album späckade med drogromantik, excessglorifierande, ockult symbolik och gamla hederliga skräckmotiv. Där verk som ”Come My Fanatics…” (1997) och ”Dopethrone” (2000) blivit klassikerförklarade mottogs de därpå följande verken något svalare. Emellertid visade förra plattan ”Witchcult Today” (2007) återigen var skåpet skulle stå. Denna har nu följts upp av högaktuella ”Black Masses”, och till sommaren gör alltså Jus Oborn & Co SRF-debut. Fantastiska nyheter för alla doom metal-älskare!

Sweden rock meddelar:
Biljettförsäljningen ångar på som aldrig förr och lagom till julrushen har vi nu färre än hälften av 4-dagarsbiljetterna kvar.

4-dagarsbiljetterna ger inträde till de tre ordinarie festivaldagarna samt till uppvärmningen på onsdagen, då vi har halva festivalområdet öppet och tre av de fem scenerna igång. Som vanligt släpper vi bara 12000 av dessa biljetter, så vill du gå alla fyra dagarna och vara säker på att få tag i en biljett så börjar det bli hög tid att köpa den nu.

3-dagarsbiljetter finns det fortfarande gott om, och 1-dagsbiljetterna släpps som vanligt på vårkanten.

Rulla till toppen