Electric Boys är tillbaka

Våra internationella rockhjältar Electric Boys är tillbaka. Den 5 oktober är bandet med i SVT’s nya storsatning ”Alla tiders hits” där de kommer att ta sig an låten ”Dancing on my own” av Robyn men självklart på sitt helt egna sätt. Electric Boys med den karismatiske frontmannen Conny Bloom i spetsen har med sin hårdsvängande blandning av rock-riff och beatles-pop haft listplaceringar i Sverige, USA och England.

”Dancing on my own” blir första singel från kommande albumet som Electric Boys för närvarande håller på att slutföra tillsammans med producenten Patrik Frisk vid Ninetone Records i Sundsvall. Patrik Frisk är flerfaldig guld- och platinaproducent och har tidigare producerat stora delar av svenska artisteliten. Bandets kommande album som blir det femte i ordningen släpps i början av 2014.

”Alla tiders hits” börjar den 7 september och leds av Niklas Strömstedt och Karin Adelsköld. Programmet går ut på att artister tolkar gamla låtar och att tv-tittarna under sändningen får rösta på den version som de tycker bäst om.

En Alla tiders-app gör det möjligt för tv-tittarna att betygsätta låtarna som framförs live i Studio 1 i Stockholm.

I program 8 möts de låtar som har fått högst betyg av tittarna i en säsongsfinal, där Tidernas svenska hit koras.

Scroll to Top