Eftersläpp till DJ-giganten Tiësto i Göteborg

tiesto

Club Peak låter meddela följande:

Biljetterna till Tiësto är som ni kanske vet slutsålda på Ticnet.

OBS! Detta betyder dock INTE att det är kört om du inte redan har en biljett. Utan vi kör på ”eftersläpp”, dvs man betalar i entrén.
Eftersläppet börjar 21:00 och får en egen kö. Så se till att vara på plats i tid!

Varför har man eftersläpp?
I Sverige är det som vi alla vet regler på allt, och en krog måste sköta sin säkerhet, på ett arrangemang i den här storleken är det extra viktigt att man sköter sig.
Därför kan man inte släppa ex. 2000 biljetter till ett evenemang trots att klubben kanske har tillstånd att ta in så många personer.

Därför släpper man ungefär 70% av kapaciteten på förköp, alla som köper en biljett är garanterad att komma in. dock måste man uppfylla kraven: Man måste ha åldern inne och upprätthålla ett ”Nyktert” tillstånd.

För att underlätta insläppet på Tiësto har vi därför 3(!( köer med enskilda vakter och personal som har hand om varje kö.

För de som vill förgylla kvällen lite extra:

Vi kommer, i samarbete med Berså på Kungsportsplatsen, att arrangera en ”förkväll” den 3 september med billiga priser i baren, specialpris på mat, samt Tiësto live in concert på storbildskärmarna och Tiësto-musik hela förkvällen.

Dörrarna öppnar redan kl 18.00, så för alla er som kommer från andra städer och liknande, eller ni andra som bara vill börja kvällen tidigt, VÄLKOMMNA till Berså kl 18.00.

Datum: 3 september
Tid: 21 – 03
Plats: Trädgår’n, Göteborg

8 reaktioner på ”Eftersläpp till DJ-giganten Tiësto i Göteborg”

 1. Det har vi tyvärr ingen aning om men kanske någon annan vet. Det är väl normalt sett kommunen som anordnar sådana aktiviteter.

 2. Hej! Ni svarade ju inte på första frågan!
  Vad kostar biljetten om man ställer sig i vanliga kön????

  MVH

 3. Det vet vi tyvärr inte, priset bör ligga nära det ursprungliga biljettpriset, alltså 450 kr.

 4. Det är stort att tiesto kommer till gbg den saken är klar, men vad jag inte fattar är att det inte finns evenemang för dem yngre, det är BOTTEN!

  Jag har själv lirat på ungdomsfester och evenemang och det är minst lika bra röjj på ungdomar som det är på oss äldre.

  mer riv och drag för dem yngre, det är kommande generationer som ni vill locka ut i nattlivet eller hur, hur kul toro ni det är på en skala att få höra, sorry brosan men du har inte åldern inne, ööh du har fel kläder på dig mm

  hade jag haft möjligheter så hade jag kört undomsfester utan att blinka

  /7an DJ

 5. Jag håller med dig om att det borde ordnas mer för ungdomar men det finns helt enkelt inte några pengar i det och då blir det också helt naturligt så att de allra flesta riktar sig till en äldre publik. Sveriges kommuner ligger just nu dessutom ganska taskigt till rent ekonomiskt och då kan man inte lägga pengar till sådant.

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen