Duran Duran ställer in Göteborgs-spelningen

duran-duran-live-2011Duran Duran har ställt in sex av sina första konserter på turnén ALL YOU NEED IS NOW WORLD TOUR därför att sångaren Simon Le Bon har fått akut stämbandskatarr. På läkarens inrådan tvingas nu Duran Duran tyvärr även att ställa in konserten i Göteborg den 15 juni på Trädgår’n för att skona stämbanden.

Konserten i Göteborg den 15 juni var inplanerade mellan Köpenhamn- och Stockholmkonserterna och innan dess har bandet tre konserter inbokade på rad dvs den 10, 11 och 12 juni i i Paris, Haag och Bryssel. För att vila rösten och på inrådan av läkare har Le Bon valt att ställa in Göteborgskonserten den 15 juni för att undvika ett återfall.

Duran Duran hälsar – “The band are sorry to have to disappoint fans in Gothenburg and hope that they are able to find a date later in the year to come back.”

För alla Duran Duranfans som köpt biljetter till konserten i Göteborg finns det fortfarande biljetter kvar till konserten på Cirkus i Stockholm den 16 juni.

Biljettinformation
Uthämtade biljetter återlöses på respektive uthämtningsställe.
Förbetalda men ej uthämtade biljetter samt Ticketfast-biljetter återlöses på följande sätt:
Om köpta via kontokort/kreditkort så återbetalas pengarna automatiskt till använt kort.
Om köpta via banköverföring så måste ni kontakta Ticnet på info-at-ticnet.se för återlösen. Uppge bokningsnummer och fulla bankuppgifter för snabbast service.

Biljetterna måste återköpas senast den 27 juni!

Rulla till toppen