Dregen skriver på för Universal

Universal Music är mycket stolta över att kunna tillkännage att vi inleder ett samarbete med Dregen för hans kommande soloalbum. Ända sedan det blev officiellt att Backyard Babies tagit en paus, så har ryktena om Dregens soloalbum florerat. Många har visat intresse för Dregens enmannaarmé och slutligen föll valet på Universal Music som skivbolag. Och nu är skivan äntligen här.

Per Sundin – VD Universal Music: ”Vi är otroligt stolta och förväntansfulla på att få hjälpa Dregen lansera sitt första solo album i Sverige och Världen. Vi är några som haft förmånen att få lyssna på de kommande låtarna och vi längtar till hösten då vi kan dela vår upplevelse med alla andra.”

Dregen: ”Det är en stor ära att äntligen få jobba med Universal Music. Jag har ärligt talat alltid velat släppa plattor på det bolaget. Universal kunde inte tajma detta bättre. Detta är mitt livsverk. Har inte känt så här inför ett skivsläpp sedan ”Total 13” med Backyard Babies och ”Supershitty To The Max” med The Hellacopters.”

Rockstjärna, astronaut och hockeyproffs. Det var vad Andreas Tyrone Dregen ville bli. Och nog har han nått stjärnorna – i dag spelar Dregen i en helt egen liga. Han kan dessutom lägga till ytterligare en titel på sitt visitkort: författare. Dregen är nämligen aktuell med en kommande självbiografi där han utan förskönande omskrivningar berättar allt om sitt liv.

Den 25 september släpps Dregens självbetitlade debutalbum som soloartist. Skivan är producerad av mångfacetterade Pär Wiksten och mixad av rutinerade Michael Ilbert. Första smakprovet från skivan – singeln ”Just Like That” – släpps redan den 14 augusti.

Scroll to Top