Dragonette till Sverige i december

Dragonette är en av Canadas mest framgångsrika musikexporter under senaste åren och utan tvekan en av världens största electropopakter. De fick sitt stora genombrott på global nivå i och med singeln ”Hello” som var ett samarbete med producenten Martin Solveig (Kele Okereke/Madonna).

Singeln har hittills sålt i över 3,5 miljon exemplar världen runt och endast i USA över 1 miljon av dessa. De var den mest spelade artisten på radio i Canada under 2011 och har hittills haft fyra raka topp 10 singelhits inklusive låten ”Let It Go” från detta album. De har över 100 miljoner views på Youtube och tio förstaplaceringar genom Hype Machine gällande mest bloggade låtar. Vid ett tillfälle även som den mest bloggade artisten.

Nya albumet är ett naturligt nästa steg i deras utveckling och mogen electropop med starka inslag av rock och punk. Albumet är fullkomligt sprängfyllt med potentiella singlar och bandet står nu på randen inför sitt stora internationella genombrott. Missa inte spelningarna i Sverige, vem vet när de har tid att återkomma härnäst!

Konsertdatum
15 december – Köpenhamn – Beta
17 december – Helsingfors – Tavastia
18 december – Århus – Train
21 december – Malmö – Debaser
22 december – Stockholm – Debaser Medis

Mer information om Dragonettes Sverige-spelningar

Rulla till toppen