Dorlene Love blir Crash Nomada

dorlene-love

Kultförklarade folkpunkbandet Dorlene Love byter namn till Crash Nomada och gör sitt avskedsgig i Stockholm den 15 mars tillsammans med Göteborgs-bandet Räfven.

På grund av ökande internationell uppmärksamhet och namnlikheten med soulsångerskan Darlene Love kommer vi att byta namn till Crash Nomada. Spelningen på Kafé 44 blir vår sista spelning någonsin som Dorlene Love innan vi släpper nytt under namnet Crash Nomada senare i vår.

Dorlene Love har under de senaste fem åren golvat folk med sina vilda livespelningar och sin unika blandning av punk, balkan, rai och folkmusik från mellanöstern och nordafrika. De har bland annat spelat på Lowlandsfestivalen i Holland, Peace & Love-festivalen 5 år i rad, Arvikafestivalen och de flesta städer och festivaler runtom i Sverige. Debutalbumet Exile Deluxe släpptes 2008 på legendariska punkbolaget Birdnest Records. De blev nyligen framröstade som ett av världens topp tio gypsypunk-band på MTV Iggy.

Med den hetaste, skitigaste & mest dansanta globala folkpunken vänder vi blad och kör på rakt in i nästa decennium under namnet Crash Nomada.

Konsertdatum
15 mars – Kafé 44, Stockholm (med Räfven)

Mer information om Dorlene Loves avskedsspelning

Rulla till toppen