Dj Danny Rampling till Göteborg

danny-rampling

Den 19 februari kommer innovatören och legenden Danny Rampling till Göteborg. Danny Rampling har gjort sig känd som en revolutionär dansmusiks-pionjär och kallas därför för Gudfadern av den brittiska house-musikscenen. Han har aldrig spelat i Sverige och Danny Rampling är premiärgästen för den nya klubben ”Uk on demand” som har premiär på Park Lane fredagen den 19 februari.
En gång i månaden kommer Dj Legenden, Producent & Remixer TREVOR FUNG Vän & founder av Paul Okenfold & Carl Cox att vara resident dj och varje gång tar han med sig en utvald gäst Dj från London.

Biografi om Danny Rampling
Hans berömmelse och ryktbarhet härstammar från sent 80-tal då han fungerade som en katalysator för dance / rave Acid House explosionen och med sin legendariska klubb Shoom.

Han blev ”måste ha” DJ för coola företagsevenemang och kändispartyn för artister som George Michael, Pet Shop Boys, Mick Hucknell, Gloria Estefan, Depeche Mode, Patrick Cox, Boy George, och många liknande.

Med sin växande profil ombads han att börja som DJ för den banbrytande Kiss FM-radiostationen. Genom detta kunde han ytterligare utöka sitt inflytande över dansmusiken och förändrade också attityder hos de unga i London.

På 90-talet fick hans inflytande ännu mer fart när han turnerat världen över samt blev ett känt namn i och med att han startade Radio One show som han var dj för i sex år. Han skapade också en mängd compilation CDs med en försäljning på över en miljon ex.

I det nya årtusendet har Dannys framgångar fått en ny image där han fortsatt med oförminskad styrka att utveckla konsumenternas val och livsstil för att skapa nya marknader och nivåer av förbättringar. Danny är i spetsen för denna utveckling och behåller visionärens medvetenhet som varit kännetecknande för hans karriär. Hans affärsintressen omfattar egendom, aktiehandel, personlig utveckling, Internetmarknadsföring och musikkonsult-tjänster.

Danny har också över tjugo års erfarenhet av varumärkesutveckling, events management, marknadsföring och PR medvetenhet samt att driva framgångsrika klubbkvällar.

Danny fortsätter än i dag att spela på exklusiva privata fester, glamorösa evenemang och sociala sammankomster över hela världen som till exempel den officiella efterfesten av Brit Awards 2009.

Scroll to Top