Disturbed släpper nygammalt

disturbed-2011

Multiplatina-rockbandet Disturbed kommer att släppa sitt första B-side album någonsin. Albumet har fått det passande namnet “The Lost Children” och kommer att släppas via Reprise Records den 9 november. Albumet innehåller även två spår som bara släppts via bandets hemsida tidigare i år. De heter “Mine” och “3” där alla intänkter gick till Damien Echols Defence Fund. Första singel från albumet heter “Hell” och släpptes som ett bonusspår på the UK tour edition av 2005 års album “Ten Thousand Fists”.

Andra låtar som återfinns på albumet är “God Of the Mind” och “A Welcome Burden” som släpptes på re-releasen av bandets album The Sickness.

Disturbed spenderade sommaren som huvudakt på den årliga festivalen Rockstar Energy Drink Mayhem som tog dem till Sydamerika för första gången. Bandets senaste album “Asylum” har sålt miljoner ex världen över och de totalt har sålt närmare 15 miljoner fysiska album världen över och 6 miljoner digitala.

”Asylum” är bandets fjärde studioalbum och alla har gått rätt i på #1 platsen på albumlistan i hemlandet. Det är bara tre rockband i historien som har lyckats med det, Metallica, Dave Matthews Band och Disturbed.

Disturbed bildades i Chicago 1996 och medlemmarna är David Draiman på sång, Mike Wengren på trummor, Don Donegan på gitarr och John Moyer på bas.

www.disturbed1.com

Tracklisting:
“Hell”
“A Welcome Burden”
“This Moment”
“Old Friend”
“Monster”
“Run”
“Leave It Alone”
“Two Worlds”
“God of The Mind”
“Sickened”
“Mine”
“Parasite”
“Dehumanized”
“3”
“Midlife Crisis”
“Living After Midnight”

Rulla till toppen