Dio ställer in turné

Av Redaktionen
Nov 18th, 2009
1 kommentar
762 Views

dio

Vi har tidigare berättat att den amerikanska hårdrockslegenden Dio kommer till Sverige i december men dessa spelningar blir nu tyvärr inte av. “Ronnie har lagts in på sjukhus och vi inväntar ytterligare nyheter”, berättar sångarens fru och manager Wendy Dio. Dio skulle ha turnerat i Europa med Whitesnakes gitarrist Doug Aldrich som tillfällig ersättare för Craig Goldy som istället turnerar med de brittiska veteranerna Budgie i Australien.

Dios samlingsalbum “The Very Best of Dio” hade i mars i år sålt guld i USA vilket innebär att den sålt i mer än 500,000 exemplar.

Ett svar till “Dio ställer in turné”

  1. […] Som vi tidigare rapporterat så tvingades hårdrockslegenden Dio att ställa in hela sin Europa-turné, däribland datum i Sverige, på grund av sjukdom. Nu berättar frontmannens fru och manager Wendy Dio att den 67-årige rockstjärnan Ronnie James Dio har fått diagnosen magcancer och har påbörjat behandling vid välrenommerade Mayo Clinic. Sjukdomen upptäcktes i ett tidigt stadium och förhoppningsvis kommer han snart att tillfriskna helt och hållet. […]