Dia Psalma och H.E.A.T förband till Hardcore Superstar

Dia Psalma
Dia Psalma

Hardcore Superstars höstturné kompletteras med ytterligare två starka namn. I Stockholm, och Göteborg får de sällskap av inga mindre än Dia Psalma och H.E.A.T. Den 9 oktober ser vi ett av höstens hårdaste turnépaket på Lisebergshallen i Göteborg och den 10 oktober dyker de upp på Arenan i Stockholm. Biljetter finns ute nu.

Dia Psalma är punklegenderna som aldrig släppt taget om sina fans. 2006 gick bandet samman igen efter nästan 10 års uppehåll och firade det hela med en rad festivalspelningar runt om i Sverige. Efter det har två fullängdare hunnit släppas, den senaste i början av 2009. Bejublade framträdanden det senaste året pekar på att Dia Psalmas storhetstid är långt ifrån över och i höst hänger de på Hardcore Superstar-turnén till Stockholm och Göteborg.

Efter schlagerfestivalen verkar det inte sluta snurra för H.E.A.T, fanbärare i den nya vågen av melodiös rock. H.E.A.T har under sommaren spelat i stort sett på alla platser man kan tänkas spela, och efter turen med Hardcore Superstar är det dags för bandet att äntra studion för planering och inspelning av album nummer två.

Missa inte Hardcore Superstar, Dia Psalma och H.E.A.T på samma scener i höst!

TURNÉINFO
9.10 Göteborg, Lisebergshallen
10.10 Stockholm, Fryshuset – Arenan

BILJETTINFO
Biljetter finns ute nu.

Göteborg: Biljetterna kostar 295 kronor + serviceavgift och säljs via LiveNation.se, Ticnet: 077-170 70 70 samt Ticnet- och ATG-ombud.

Stockholm: Biljetterna kostar 295 kr + serviceavgift och säljs via LiveNation.se samt Eventims callcenter 0771-651 000 och ombud. Ingen reservation kommer att ske över telefon utan all försäljning, både via Internet och Callcenter, är direktköp. Eventims ombud finns listade på LiveNation.se.

Närmare information om biljetter och spelningar hittar du här.

Kommentarer är stängda.

Scroll to Top