Dia Psalma lägger ner

dia-psalma

Dia Psalma bildades 1993 ur askan av Strebers och nådde ofantliga framgångar med debutalbumet ”Gryningstid” som till dags dato sålt över 100,000 exemplar i Sverige. Svenska punkklassiker såsom ”Balladen om lilla Elsa”, ”Tro rätt tro fel”, ”Hon får” var en del av framgången som fick Dia Psalma upp på de stora scenerna i Sverige och bandet har till dags dato sålt över 150,000 album.

Dia Psalma har nu tagit ett beslut att uppträda live med ”Gryningstid” albumet i sin helhet samt ett fåtal av de allra mest bekanta klassikerna under sommaren 2011 samt ett fåtal konserter under Oktober som slutligen kommer att avrunda Dia Psalma för all framtid.

”Efter nästan 20 år som band känner vi att det är dags att lämna plats för andra och har kommit till en punkt där vi känner att vi kommer gigga 2011 med glädje och stor entusiasm, men efter det så kilar vi vidare med andra upptåg och projekt.” kommenterar Stipen Karlsson, trummis i Dia Psalma, samt kommenterar vidare ”Vi kommer som avrundning spela hela Gryningstid från 1994 i oklippt version under dessa gig, och därmed runda av med det som gjorde att vi haft chansen att få lira riktigt jävla bra musik för er.”

Dia Psalma kommer göra ett urval av festivaler i Sverige och Norge under sommaren 2011 och kommer inom kort att annonsera vilka festivaler det blir.

”Tackar ödmjukast för att ni stått ut med oss. Vi ses på finalen!!!!” låter Ulke, Stipen, Pontus och Ztikkan hälsa i ett gemensam uttalande.

Scroll to Top