Detektivbyrån ger sig ut på turné

detektivbyran

DETEKTIVBYRÅN åker på höstturné i den egna Detektivmobilen – från Trondheim i norr till Madrid i söder och med en massa svenska spelningar däremellan!

Detektivbyrån är Anders ”Flanders” Molin och Martin ”MacGyver” Molin och de kommer i höst att stå på scen som en duo för första gången.
Från den 20:e oktober är bandet på turné och med sig har dom sitt alldeles egna sound bestående av elektronisk spiral, autocrashcymbal, Theremin, elkökssax, speldosa, dragspel, klockspel, rymdsyntar och drumpadsbasar.

Ett flertal av spelningarna är i Norge och senast Detektivbyrån var där, i februari 2009, spelade de på festivalen By:Larm i Oslo med omedelbar succé.
Festivalens tidning satte bandet på framsidan och beskrev Detektivbyrån som ”A Cinematic Mind Indulging Universe” med ”Universal Appeal”.

Detektivbyrån släppte nyligen den andra förhandstitten på den kommande live-DVD:n; ”Detektivbyrån – Live In Stockholm”, via sin hemsida. DVD:n ges ut av bandets egna bolag senare i höst.

Svenska datum:
25.10 Kungsbacka, Kungsbacka Teater
14.11 Stockholm, Daydream [email protected] – OBS. Matiné + klubbgig!
27.11 Jönköping, Dreamhack 2009
04.12 Linköping, Klubb Din [email protected] Hus
09.12 Lund, Mejeriet

Många fler spelningar tillkommer. Närmare information om de svenska spelningarna samt biljetter (i de fall de finns ute till försäljning) hittar du här.

Scroll to Top