Det bästa av Ladytron

ladytron

Ladytron släpper nyinspelad EP, “Ace Of Hz”, med remixer av Tiësto, Punks Jump Up och NYCPARTYINFO. Singel är tagen från kommande albumet ”Best Of 00-10” som släpps 28/3.

Ladytron har låtit några av dagens främsta producenter sätta sin egen prägel på den nya singeln. Punks Jump Up har remixat artister som Mike Snow, Crystal Castles, Lykke Li, Kele samt Robyn och Tiësto har gjort remixer åt Madonna, Kanye West, Muse, Delerium och Lady Gaga.

För att fira sina 10 år tillsammans släpper kvartetten i Ladytron ‘The Best Of 00 – 10’ inklusive två helt nyinspelade låtar. För samlaren släpps skivan även som dubbel-CD i en deluxversion med en 80-sidig booklet.

Ladytron, som bildades i slutet av 1990-talet, har varit en allmän inspiration för många av dagens artister som omfamnar den elektroniska genren.

Med sin mix av fransk electronica, krautrock och pop har bandet hittat sitt fack vid sidan av den stora fåran av gitarrbaserad rock och house. Bandets nya studioalbum är planerat att släppas senare i år.

Rulla till toppen