Deftones släpper nytt album i maj

deftones-2010

DEFTONES, ett av modern rocks mest respekterade och långlivade band, meddelade nyligen att de släpper sitt efterlängtade studioalbum DIAMOND EYES 19 maj i år. Det är det storsäljande bandets sjätte fullängdare, och har producerats och mixats av Nick Raskulinecz (Alice in Chains, Coheed & Cambria, Foo Fighters), i samarbete med teknikern Paul ”Fig” Figueroa (Alice in Chains, Bad Religion). Och precis som förväntat är DIAMOND EYES en kraftfull kombination av muskelrock med den atmosfäriska ljudbild som kännetecknat DEFTONES och gjort dem unika i sin helt egna stil genom sin långa karriär.

Fansen kunde tidigare i veckan ladda ner Rocket Skates, en ny låt från albumet, via www.deftones.com – vilket ledde till en gigantisk tillströmning av trafik till sidan.

17 april kommer Rocket Skates att finnas tillgänglig för försäljning som en exklusiv, limiterad upplaga av 7″ vinyl, med syfte att stödja National Record Store Day. Skulle du befinna dig i närheten av ett sådant vinylexempler – tveka inte. De kommer att gå åt snabbt.

DEFTONES har även bekräftat att ett flertal livespelningar är i görningen under vår/sommar, fler datum tillkommer.

Konsertdatum:
24 april Vive Latino Festival 2010, Mexico City
22 maj Rock on The Range Fest, Columbus
12 juni Download Fest, Donnington Park

Scroll to Top