Debaser Slussen tackar för sig

Runt 8373 band. 9878 DJs. 1124 klubbar. Hundra miljoner liter öl. En halv miljon drinkar. 6894 middagar. 897 hångel. 957 kyssar. Några skilsmässor. Några giftermål och en hel del andra preskriberade händelser. Denna mytomspunna plats som i indiemun kallas Debban går i dagarna in de allra sista skälvande slutminuterna innan allt är över.

Sedan starten 2002 har vi underhållit i stort sett hela världen runt sex kvällar i veckan och alltid gjort det med 100 % rock´n`roll. Men innan de kommunala grävskoporna rullar in och tar över har vi ett par arrangemang kvar att slutföra, och som vanligt bjuder vi på en mängd olika stilar inom det breda kulturområdet som kallas musik. Psych, metal, blues, indiepop, synth, rock, pop, rock á`billy mm. Innan den sista presentationen ber vi en av våra allra bästa kompisar att lista sina fem mest klassiska ögonblick under dessa elva år.

I detta meddelande bör vi dock tillägga att vi inväntar domen kring detaljplaneändring som kommer fredagen den 27e september. Det kan alltså bli så att vi inte flyttar. It aint over till…

Tack för allt!

Bobo/Debaser

Rulla till toppen