Deathstars släpper nytt album

Goth glamour är verkligen en del av mångas vardag just nu. Frågan är om goth någonsin har varit mer etablerat och accepterat? Såväl vampyrfilmer som vampyrserier skördar stor framgång världen över och många klädkollektioner som är på ingång innehåller just nu tydlig inspiration från goth glamouren.

I den musikaliska frontlinjen för detta går sannerligen Deathstars. Svenska Deathstars med sina rötter i Stockholm, Karlstad och Strömstad är nu äntligen klara med sitt nya album ”Night Electric Night” som släpps den 28 januari 2009.
Första singeln ”Death Dies Hard” har redan börjat snurra på radio och nu är det äntligen dags för Sverige att förstå vad en hel värld redan har förstått och det är att Deathstars är en av svensk musikindustris allra största exporter med framgångar världen över och omfattande turnéer med bland annat storheter som amerikanska Korn.
Besöker man deras MySpace sida så noterar man snabbt att sidan har över 1,6 miljoner besökare vilket överträffas av ytterst få svenska artister, om ens några….

deathstars-night-electric-night1

Låtlista för ”Night Electric Night”:

01. Chertograd
02. Night Electric Night
03. Death Dies Hard
04. The Mark Of The Gun
05. Via The End
06. Blood Stains Blondes
07. Babylon
08. The Fuel Ignites
09. Arclight
10. Venus In Arms
11. Opium

Rulla till toppen