Death Destruction släpper nytt

Hårdpiskande Göteborgsbandet Death Destruction är tillbaka med nytt album. Med den nya sångaren, Tony Jelencovich bakom mikrofonen har Death Destruction spelat in albumet ”II” tillsammans med producenten Roberto Laghi (In Flames mfl). Albumet släpps under vintern 2013. Första smakprovet kommer i form av singeln ”Money, Blood & Crucifixus” som även ackompanjeras av en video signerad Patric Ullaeus. Singel och video släpps den 31:a maj, och efter sommaren beger sig Death Destruction ut på turné tillsammans med Jesper Strömblads (In Flames) nya band The Resistance.

Vi är jävligt stolta över plattan och det vi har åstadkommit, och vi är så taggade att komma ut och lira de nya låtarna att det är helt löjligt, säger bandet. Plattan har en ny bredd och stundtals ett skönt, medryckande vemod. Och med samma stenhårda attityd som debuten levereras här en jävel till platta. Detta kommer bli grymt, gott folk!

Death Destruction släppte sitt självbetitlade debutalbum 2011, och rönte kritikergunst med fina recensioner samtidigt som publiken upptäckte bandet genom festivalspelningar, europaturné med Hammerfall och skandinavienturné med In Flames. Bandet nominerades för en Bandit Rock Award som årets nykomling.

Scroll to Top