Death Cab For Cutie gör ledmotiv till New Moon

new-moonAndra filmen i Twilight trilogin heter ”New Moon” och nu tar sig historien en helt ny vändning med fler overkliga varelser, en mer invecklad kärlekshistoria och en resa till vampyrernas näste i Italien.

Soundtracket innehåller en rad starka låtar som lyfter fram handlingen, första singeln är Death Cab For Cutie’s – Meet Me At The Equinox. Soundtracket innehåller låtar från bl.a. Radioheads Thom Yorke, The Killers, Anya Marina samt vår egna Lykke Li. Med finns också en remix från Muse, ett band som inte bara fanns med på första soundtracket, utan som också är ett av författaren Stephenie Meyers favoritband.

Första soundtracket har sålt över 3 miljoner ex världen över och en helt ny publik fick upp ögonen för band som Paramore och Muse. Soundtracket toppade Billboard 200 listan redan vid releasen.

”Meet Me On The Equinox” debuterade på MTV.com i samband med galan Video Music Awards redan den 13 september. Musikvideon ser ni längre ner.

Låten var likt alla andra på soundtracket exklusiva för filmen och det är första gången Death Cab for Cutie bidrar med nytt osläppt material till en film. Killarna i bandet är glada att få vara en del av Twilight sagan och har skrivit låten som en reflektion på det tema och alla komplikationer som finns invävda i kärlekshistorien som hela Twilight temat bygger på.

TRACKLIST:
01. Death Cab for Cutie – Meet Me On the Equinox
02. Band of Skulls – Friends
03. Thom Yorke – Hearing Damage
04. Lykke Li – Possibility
05. The Killers – A White Demon Love Song
06. Anya Marina – Satellite Heart
07. Muse – I Belong To You (New Moon Remix)
08. Bon Iver & St. Vincent – Roslyn
09. Black Rebel Motorcycle Club – Done All Wrong
10. Hurricane Bells – Monsters
11. Sea Wolf – The Violet Hour
12. OK Go – Shooting the Moon
13. Grizzly Bear – Slow Life
14. Editors – No Sound But the Wind
15. Alexandre Desplat – New Moon (The Meadow)

www.newmoonthesoundtrack.com
www.deathcabforcutie.com

Scroll to Top