Dead By April turnerar med In Flames

dead_by_april

Idag kan Live Nation meddela att årets tyngsta turné utökas med ytterligare två band. Dead By April och Every Time I Die hänger på In Flames och Killswitch Engage på Rockstar Taste of Chaos-turnén som i år äger rum 11-13 december i Stockholm, Göteborg och Malmö. Detta innebär att Dead By Aprils planerade konsert på Debaser Medis i Stockholm skjuts på framtiden. Köpta biljetter återlöses via respektive återförsäljare och biljetter till Taste of Chaos finns ute nu!

Dead By April kan lugnt räknas in till ett av årets största genombrott. I december dyker de upp i Stockholm, Göteborg och Malmö i sällskap av två band som varit med desto längre: In Flames och Killswitch Engage. Tillsammans bildar de årets upplaga av den världsomspännande turnén Rockstar Taste of Chaos, ett ambulerande festivalpaket med de bästa av de hårdaste.

Dessutom adderas idag ytterligare ett band till turnépaketet. Det är amerikanska Every Time I Die som är återvänder till Sverige, och det med en rykande färsk platta i bagaget. ”New Junk Aesthetic” släpps i mitten av september och är fylld av southern metal med gästinhopp av medlemmar från bland annat The Dillinger Escape Plan och The Bronx.

Rockstar Taste of Chaos 2009 är:
In Flames (SE)
Killswitch Engage (US)
Dead By April (SE)
Every Time I Die (US)

Fler band tillkommer.

Observera: Biljetterna till den planerade Dead By April-spelningen på Debaser Medis den 23 september gäller inte till Rockstar Taste of Chaos. Köpta biljetter till konserten på Debaser Medis återlöses hos respektive återförsäljare fram till och med den 24 oktober.

Biljetter till Rockstar Taste of Chaos med In Flames, Killswitch Engage, Dead By April och Every Time I Die finns till försäljning nu.

Turnéinfo Taste of Chaos:
Fredagen den 11.12 Stockholm, Hovet
Lördagen den 12.12 Göteborg, Scandinavium
Måndagen den 14.12 Malmö Arena

Biljettinfo Taste of Chaos:
Biljetter finns ute nu.

Stockholm: Biljetterna kostar 395 kronor + serviceavgift och säljs via LiveNation.se, Stockholm Globe Arenas biljettkassa 077-131 00 00 samt Ticnet 077-170 70 70 och Ticnetombud.

Göteborg: Biljetterna kostar 395 kronor + serviceavgift och säljs via LiveNation.se, Ticnet 077-170 70 70, samt Got Event Biljett Scandinavium, 031-81 10 20.

Malmö: Biljetterna kostar 395 kronor + serviceavgift och säljs via LiveNation.se, Ticnet 077-170 70 70, samt Malmö Arena, 077 – 578 00 00.

Scroll to Top