Dead By April till Sonisphere i Hultsfred

dead_by_april

Två timmar med Metallica, som gör sin första svenska festivalspelning någonsin. Dessutom Mastodon, The Hives, Machine Head, Lamb of God och ytterligare några av världens bästa rock/metal-band på en och samma dag. Kan man få mer festival för pengarna än när Sonisphere kommer till Hultsfred lördagen den 18 juli? Nej, det borde vara omöjligt.

Gissa vad? Det blir faktiskt ännu bättre. Med tre veckor kvar till sommarens tyngsta konsertdag kan vi presentera en extra bonus till alla musikälskare där ute. I sista stund har Dead By April adderats till programmet, vilket gör det ännu svårare att hitta en ursäkt för att inte skaffa en biljett redan idag.

Dead By April från Göteborg är utan tvekan årets nykomlingar, oavsett om du vill kategorisera dem som rock, pop eller metal (”musik” räcker också väldigt långt). Med hits som ”Angels of Clarity”, ”Losing You” och ”Carry Me” har de satt en helt ny standard för hur hård musik som kan ha A-listerotation på P3. ” Det är bara att kasta pil på låtlistan och vad man än träffar känns som en given hit”, skrev Expressen om deras självbetitlade debut som släpptes i maj.

I sommar spelar de på alla svenska festivaler värda namnet. Oavsett om du är ett troget fan eller precis undrade vad det var för grym låt du hörde i den där tv-reklamen, så är detta ännu en chans att se dem. Dead By Aprils mördarrefränger kan man inte få nog av, så det är bara att tacka och ta emot när de dyker upp på Sonisphere.

Sommarens bästa festival blev just ännu bättre. Den 18 juli smäller det.

www.sonispherefestivals.com kommer det snart finnas bilder och annat skoj från de andra Sonisphere-festivalerna! Biljetter finns på www.ticnet.se och www.festivalbussen.com.

Datum:
LÖRDAG 18 JULI – FOLKETS PARK, HULTSFRED

Scroll to Top