De Vet Du – Albumrelease 14/2

devetdu

Den 14 februari, på Alla hjärtans dag, släpper De Vet Du sitt första album någonsin, vars titel kommer att avslöjas av bandet i februari. På albumet ligger ett par av bandets tidigare hits men innehåller även många nyskrivna låtar. Tidigare har de löpande släppt singlar och steget att släppa ett album är en tydlig indikation på deras fortsatta framgångar. Det råder inget tvivel om att De Vet Du med detta album kommer att fortsätta att slå rekord, och om 2013 var ett bra år kan de förvänta sig ett helt galet 2014. De vet vi.

Första singeln ”Klä av dig naken” släpptes i mitten av januari och har redan blivit en hit. Videon till låten visades över 100 000 gånger på ett dygn, en fingervisning på vad som kommer hända när albumet släpps.

De Vet Du har beskrivits som en svensk motsvarighet till Lonely Island, där stora hitlåtar kryddas med humor och vars videos sprids och har hög närvaro bland sociala medier och bloggare. De Vet Du släppte sin första musikvideo hösten 2011 och under två blivit ett av Sveriges stora YouTube-fenomen. Lidingöbandets egen YouTube-kanal har i skrivande stund 11 miljoner visningar med hits som ”BadBoy”,” Kär i en kändis” och ”Fucka Ur”.

Kuriosa: De Vet Du var det mest bokande bandet i Sverige under 2013.

Framtida preliminär kuriosa: De kommer nog vara det mest bokade bandet 2014.

Scroll to Top