David Guetta besöker Skavlan

david-guetta-2

DJ:n, producenten, låtskrivaren ochfransmannen David Guetta, som i förra veckan utsågs till världens bästa DJ i DJ Magazine’s Top 100 DJs Poll Awards 2011, har tagit världen med storm genom brottarhits som ”When Love Takes Over”, ”Sexy Bitch”, ”Memories”, ”Where Them Girls At” och ”Little Bad Girl”.

Hans album ”Nothing But The Beat” har toppat listor i såväl Europa som i Amerika och hans låtar har spelats på radio och klubbar över hela världen utan stopp de senaste åren. På fredag får vi se Guetta prata om sin fantastiska karriär i TV, närmare bestämt i Sveriges och Norges största talkshow, Skavlan i SVT.

Redan innan David Guetta fick ovanstående utmärkelse som utnämnde honom till den allra största visade Google Trends, Facebook, Twitter, topplistor och skivförsäljning att han redan hade den positionen. De största musikstjärnorna har länge stått i kö för att få jobba med den franska hitmakaren. På ”Nothing But the Beat” finns till exempel samarbeten med bland andra Snoop Dogg, Taio Cruz, Nicki Minaj, Timbaland, Avicii och Flo Rida, för att nämna några.

David Guetta är aktuell med sin nya singel och video till låten ”Without You” som han gör tillsammans med Usher. Videon, som har legat uppe på YouTube i drygt två veckor är redan uppe i 15 miljoner visningar.

Skavlanavsnittet där David Guetta medverkar sänds nu på fredag klockan 21.00.

Rulla till toppen