Dave Mustaine lägger hellre av än stannar på Roadrunner Records

megadeth

Det legendariska amerikanska metalbandet Megadeths grundare och ledare Dave Mustaine intervjuades nyligen under bandets turné i Nya Zeeland och berättade då bland annat om deras framtida planer. Han talade om sitt samarbete med Anthraxs gitarrist Dan Spitz med vilken han spelat in ny musik som enligt egen utsago är en blandning av Disturbed, Soundgarden och Rage Against The Machine.

”Det är toppen eftersom han haft det jobbigt på sistone med hans hjärtproblem och hans tvillingpojkar har autism så vi arbetar tillsammans som vänner. Han har hjälpt mig en hel del med mitt liv också, min spirituella vandring eftersom, som alla vet, jag blev kristen.”, berättar Dave.

Dave Mustaine berättar även om den ansträngda relationen med sitt skivbolag Roadrunner Records (där bland annat svenska Opeth och Pain även ligger). Megadeth kommer att påbörja inspelningen att sitt nästa album i januari och gruppens manager har sagt att Roadrunner försöker få bandet att stanna kvar genom att erbjuda ett mycket värdefullt kontrakt men Dave säger sig inte vara det minsta intresserad.

”Jag skulle hellre gå i pension än fortsätta på det viset”, säger Dave.

Scroll to Top