Dark Tranquillitys sångare gästar Göteborgs filmfestival

dark-tranquillity-2009

Nu på måndag den 31 januari kommer det melodiska dödsmetallbandet Dark Tranquillitys sångare Mikael Stanne att ta en paus från gruppens turnéåtaganden i Miami, Mexiko och Indien för att besöka Göteborgs internationella filmfestival. Han kommer där att delta i ett seminarium tillsammans med filmkritikern och den före detta Entombed-sångaren Orvar Säfström.

”För alla Göteborgare och/eller filmintresserade så får ni inte missa mitt lilla gästspel hos Orvar Säfström (NIRVANA 2002, ENTOMBED) och hans Studio Draken på Göteborgs Internationella Filmfestival Måndagen den 31:a Januari kl 20:00. Då skall vi sitta och snacka musik, film, spel, våld och lite sånt som faller oss in. Kom förbi och håll oss sällskap. Ställ massa frågor och skratta på rätt ställen. Vi håller till i Lagerhuset precis vid Järntorget. Festivalpass kostar en trettiolapp och finns på Draken och alla andra biografer i stan. Ses där!”, berättar Stanne.

Dark Tranquillity är nominerade i kategorin ”Hård rock/metal” vid årets Manifest-gala som äger rum på Nalen i Stockholm den 4 februari. Övriga nominerade är de anonyma spökena i Ghost, Umeås Khoma och grammisvinnarna Watain.

Rulla till toppen