Dark Tranquillity till Ryssland i december

dark-tranquillity

Det melodiska dödsmetallbandet Dark Tranquillity från Göteborg har bokat in två spelningar i Ryssland i december. Det blir ett besök på den välrenommerade Club Tochka i huvudstaden Moskva den 18 december och ett stopp på Glavclub i St. Petersburg dagen därpå.

Dark Tranquillity släppte i måndags sin nya DVD ”Where Death Is Most Alive” vilken består dels av en spelning i Milano i oktober förra året och dels en dokumentär om bandet samt 21 ytterligare live-videor och samtliga bandets videor.

Bandet kommer att fira sitt 20-årsjubileum i hemstaden nu på fredag den 30 oktober på biografen Roy på Avenyn (tidigare Royal). DVD:n kommer då att visas på bioduk för första och enda gången. Förband kommer att vara Slaughter of the Bluegrass från Stockholm som gör sin första spelning någonsin. Bandet gör akustiska bluegrassversioner av klassiska dödsmetallåtar och i repertoaren finns en rad svenska band såsom In Flames, At The Gates, Hypocrisy, Dismember, Edge of Sanity, Arch Enemy och just Dark Tranquillity.

Samtliga besökare kommer också att få en unik CD benämnd ”The Dying Fragments” som består av udda livematerial med flera låtar som aldrig spelats in. Denna kommer endast att delas ut denna dag och är begränsad till 333 exemplar. Ytterligare information om evenemanget samt biljetter hittar ni här.

Hemsidor:
www.darktranquillity.com
www.sotb.se

Rulla till toppen