Dark Funeral går skilda vägar med sångare

dark-funeral-2008

Sångaren Magnus ”Masse” Broberg (aka Emperor Magus Caligula) har beslutat sig för att lämna det internationellt framgångsrika svenska black metal-bandet Dark Funeral. Han kommer att göra sin sista spelning med bandet på den tyska festivalen Summer Breeze lördagen den 21 augusti.

”Det sägs att varje person har sina 15 minuter i rampljuset i sitt liv! Nåja, jag har haft en sjuhelvetes resa under 15 år tillsammans med Lord Ahriman och Dark Funeral. Eftersom en del människor älskar att sprida underliga rykten om andra så låt mig göra klart en gång för alla att jag inte har begått självmord, jag har inte tagit en överdos och det finns heller inga personliga konflikter mellan mig och Dark Funeral. Däremot har mitt liv tagit en ny riktning på senare tid och jag kommer även att gifta mig i år vilket gör att andra delar av livet prioriteras.”, berättar Masse.

Magnus ”Masse” Broberg började sin musikaliska bana som sångare i dödsmetallbandet Hypocrisy i början av 90-talet. Förutom sitt arbete med Dark Funeral har han även uppträtt med en rad andra metalband såsom Dark Funerals sidoprojekt Dominion Caligula, God Among Insects, Demonoid och Sanctification.

Dark Funeral påbörjar nu sökandet efter en ny sångare.

1 reaktion på ”Dark Funeral går skilda vägar med sångare”

  1. NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!! =(
    Nu blir inte Dark funeral detsamma 🙁
    Going to miss you Masse! <3

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen