Dante släpper nya Trillion

dante

Idag släpper Dante sommarsingeln Trillion, en hoppfull pop-anthem med tydliga budskap. Tidigare i maj kom låten Whitney – en hyllning till Whitney Houston – som också var avstampet på lanseringen av debutalbumet som kommer efter sommaren.

Jag ser Trillion som en glimt av klarsynthet. En bild av vad som borde förändras för att få världen till en bättre plats. Vi har haft män som dikterat och fuckat upp vår jord länge. Det är dags för en grundläggande förändring. Och enda sättet att få igång denna förändring är att alla som känner till detta uppmärksammar dessa orättvisor, och gör vad de kan för att upplysa folk om vad som händer i världen. Det är mitt och ditt ansvar. Dessutom tror jag det är viktigt att fler män är med och tar upp denna kamp. På så sett hoppas jag att denna låt kan vara inspirerande i all sin enkelhet, säger Dante.

Efter att ha blivit krönt till musikens framtid av självaste Elton John, bosatte sig Dante i London och skrev låtar med några av de allra största namnen i musikvärlden. Efter två år återvände han hem, kastade allt material i papperskorgen och spelade in ett nytt album i sin etta i Årsta utanför Stockholm. Resultatet blev självklart, direkt och uppriktigt.

Dantedantedante.com

Scroll to Top