Dans Dakar presenterar Röyksopp dj-set

Skandinaviens tveklöst största electroduo Röyksopp firar 15 år i år. Detta kommer bland annat att firas med ett exklusivt dj-set på Dans Dakar i Stockholm!

Svein Berge och Torbjørn Brundtland gjorde ett spektakulärt gästspelet i norsk rätt för några veckor sedan i ett stämningsärende. Då kunde vi inte låta bli längre! Norrmännen har gett ut fyra album som alla nått albumlistans förstaplats hemma i Norge och genom åren de har plockat hem hela sju Spellemannspriser. De har även nominerats på internationella galor som Brits, Grammys och MTV Awards. Men framför allt har Röyksopp släppt singlar och samarabeten med några av vår tids absolut bästa sångerskor: Robyn, Karin Dreijer Andersson, Lykke Li och nu senast Susanne Sundfør.

Röyksopp har dessutom remixat några av världens största popartister – Coldplay, Depeche Mode, Lady Gaga – och själv blivit remixade av Boys Noize, Rex The Dog, Trentemøller och Vitalic. Låtskatten är helt enkelt enorm och få artister känns därför så rätt på Dans Dakar som just Röyksopp!

Rulla till toppen