Dada Life gör livedebut i Sverige

Maffiga electro-house-duon Dada Life gästar hemlandet med sin explosiva show. Efter att ha gjort hela världen galen är det dags för Stockholm att dränkas i tårar och svett. Biljetterna går att köpa från i morgon, tisdag 27 november.

Dada Life, som består av Olle Cornéer och Stefan Engblom, är arenahousens spräckta spegelbild; coolheten åker i baksätet till förmån för galenskapernas regenter. DJ- och producentparet har under några år nu pumpat ut hyllade remixer och egna briserande alster och fått headlina de stora transatlantiska festivalerna som Electric Daisy Carnival och Ultra Music Festival. De har setts värma upp lokalen för DJ-guden Tiësto och har vid ett tillfälle haft en hel marschorkester uppe på scen av den enkla anledningen att det blev så mycket bättre.

Med nya albumet ”The Rules of Dada” i ryggen intar Dada Life Stockholm och Münchenbryggeriet med en show som vi aldrig fått uppleva. Inte här i Sverige i alla fall. Gigantiska uppblåsbara bananer och champagneflaskor kommer att slåss om utrymmet och ”Kick Out The Epic Motherfucker” kommer lyfta upp oss från golvet och ge oss den där käftsmällen vi så ytterligt behöver. Finns det ett tillfälle som ni inte vill missa så är det det här. Så säkra er plats redan nu. Biljetter till årets fest släpps i morgon, tisdag 27 november.

Konsertdatum
9 februari – Münchenbryggeriet – Stockholm

Mer information om Dada Lifes Sverige-spelning

Scroll to Top