Dada Life-dokumentär smygvisas på amerikanska SXSW

Dada Life har erövrat världen med sin maffiga electro-house och explosiva show. Fansen vallfärdar till de utsålda arenaspelningarna iklädda den svenska DJ-duons signum – den klassiska banandräkten.

Det hängivna fanet Nolan från Michigan vann en Dada Life-tävling och fick äran att följa med Dada Lifes Olle Corneer och Stefan Engblom under sju dagar på deras nordamerikanska collegeturné. Vi får nu en inblick i ett galet äventyr i dokumentären om den svenska DJ-duon. De guidande ”Rules of Dada” följs slaviskt när fanet Nolan och de amerikanska studenterna lyder festbudskapet ”Arrive beautiful, leave ugly”. DJ-duon tar oss med på sin omfattande turné och genom Nolan öppnas dörren till Dada Lifes turnébuss och spelningarnas backstage-områden.

Dokumentären ”Seven Days In Dada Land” smyglanseras den 15 mars på SXSW, South By Southwest, en musik- och filmfestival som varje år arrangeras i Austin, Texas. Dada Life klättar samtidigt upp till en sjunde placering på The Upfront Chart och är singelaktuella med ”So Young, So High” som bl.a. remixats av DJ-legenden Tiësto.

Scroll to Top