Cris Cab här med vårens stora hit ”Liar Liar”

liariliar

“He’s just getting warmed up, but this kid is the future.” Pharell Williams

“Playing with Cris is like drinking water. It just flows.” Wyclef Jean

Cris Cab, det 21-årige stjärnskottet från Miami är aktuell med albumet ”Where I Belong” som släpps den 7 April. Nu i veckan, den 26-27 mars, kommer han till Sverige för ett promotionbesök och uppträder på ”NRJ Hälsar På Örebro”.

Cris Cab blev upptäckt som 15-åring av Pharrell Williams och har samarbetat med artister som Wyclef Jean, T-Pain och Gym Class Heroes. Pharrell har även producerat och lånat ut sin stämma till första singeln “Liar Liar” från det kommande albumet.

Liar Liar” har redan nått stora framgångar och spås bli vårens stora hit. Singeln klättrar stadigt på listorna i Europa och är denna vecka #12 på europeiska radiolistan. I Holland har singeln redan certifierats guld och är i Tyskland topp 5 på radiolistan för fjärde veckan i rad. Musikvideon till ”Liar, Liar” har nu över 7 miljoner visningar på Youtube.

 “This album is the culmination of two years worth of my best songs.  This project is coming of age story.  It’s about relationships, falling in love, heartbreak and getting back up again.” – Cris Cab

Scroll to Top