Crescendolls vinnare i Jack Rocks Sweden

crescendolls

Jack Rocks, den ärofyllda musiktävlingen initierad av Jack Daniel’s och som vaskat fram en mängd talanger runt om i världen, är äntligen avgjord.

Det var aldrig någon tvekan, egentligen. Juryn var rörande överens. Motiveringen vid finalen på Skyddsrummet i Stockholm i torsdags löd:

”Någon påpekade att de skulle vara ett perfekt förband till Dave Grohls nya supergrupp Them Crooked Vultures.
Med ett zeppelinskt gung, en stor röst och en självklarhet på scen var Crescendolls de värdiga vinnarna av Jack Rocks 2009.”

Gävle-bandet Crescendolls har inte bara lyckats skapa rejält med snack kring bandet genom sin vinst.

De belönas även med 30.000 kronor i musikutrustning hos JAM, produktion av en EP, merchandise-kit och support under ett helt år av teamet bakom Jack Daniel´s.

Killarna själva är entusiastiska:
”Det känns helt fantastiskt, skitkul helt enkelt! När man lagt ner så mycket tid och jobbat med något så hårt, känns det förstås härligt med lite extra ”muskler” som ger nytt självförtroende”.

Det säger bandets trummis, Oscar Leander och berättar att de under våren har både studiobygge och tysklandsturné på gång.

Initiativtagarna till Jack Rocks i Sverige, Philipson Söderberg, är nöjda. Sari H Wilholm har under åren fått vara med och kora tre vinnare och kommenterar årets tävling så här:

”Återigen har vi sett och glatt häpnat över vilka talanger det finns där ute. Crescendolls sällar sig nu till H.E.A.T. och The Fast Forwards>> där vi med stolthet hoppas att vi får vara med och bidra till att banden lyckas och får framgång”.

Läs mer om och lyssna på årets vinnare:
www.myspace.com/crescendollsrocks


Real Deal

Crescendolls *NEW ALBUM OUT IN NOV* | MySpace Music Videos

Rulla till toppen