Crashdïet släpper nytt album och ger sig ut på turné

Av Redaktionen
Dec 17th, 2012
1 kommentar
452 Views

Crashdïet är nu aktuella med nya skivan ”The Savage Playground”. Prisade albumet ”Generation Wild” tog sig ända upp till tredje platsen på den Svenska albumlistan när den släpptes 2010 och singeln sålde guld. Den 23:e januari släpps uppföljaren ”The Savage Playground” som bjuder på en organisk och opolerad hårdrocks-kavalkad av den äkta sorten. Första singeln ”Cocaine Cowboys” släpptes i fredags och gick i helgen in som etta på iTunes rocklista.

Det 80-tals influerade bandet har haft stora framgångar runt om i världen inklusive England, Brasilien, Australien och har på senare år ställt in siktet på Nordamerika. Senast sålde Chrashdïet ut sina spelningar i Los Angeles, Nevada och New York. Bandet har även hunnit spela med band som Mötley Crüe, Ozzy Osbourne, Wednesday 13 och Michael Monroe.

Den kommande turnén blir första gången på länge som Crashdïet spelar på hemmaplan med med sin kompletta liveproduktion som alltid imponerar. I februari åker de ut med polarna i Sister samt skivdebuterande Toxic Rose, på en turné med namnet “Scandinavian Hell Tour”. Ett namn som säger allt om vad som komma skall!

Turnédatum:
15/2 Göteborg
16/2 Malmö
23/2 Oslo
27/2 Stockholm
1/3 Uppsala
2/3 Borlänge

Fler detaljer om turnén följer.

Ett svar till “Crashdïet släpper nytt album och ger sig ut på turné”

  1. Jussi skriver:

    Yeah!

    Toxic Rose kommer att rocka röven av Crashdïet!
    Och Sister med för de suger