Corroded gör tema till dataspel

corroded-2010

Sveriges nästa Rockexport är nu ett faktum när Svenska CORRODED gör temat till EA-världsspelet BattlefieldPlay4Free.

CORRODED blev kända för svenska folket när Tv4 handplockade deras debutsingel ”Time and again” till reklamfilmen för Expedition Robinson. CORRODED gick direkt in på 6:e plats på den svenska albumlistan när deras andra album ”Exit To Transfer” släpptes i höstas. Även denna gång jobbade CORRODED med stjärnproducenten Patrik Frisk (Takida-Plan Three e.t.c)

CORRODED har turnerat flitigt de senaste åren och har hunnit med de flesta viktiga rockklubbarna och festivalerna redan. I höstas ledde detta till en förbandsturné med AVENGED SEVENFOLD på deras Nordendatum.

Electronic Arts, en av världens största producenter av dataspel, och CORRODED gör nu gemensam sak och producerar soundtracket ”Age Of Rage” till det nya FPS-onlinespelet BattlefieldPlay4Free. Låten kommer att släppas 31/3 digitalt över hela världen.

Några dagar senare (4/4) har BattlefieldPlay4Free sin release. Låten som även den är producerad av Patrik Frisk kommer att inkluderas i den internationella releasen av albumet ”Exit To Transfer” som släpps senare i vår. Albumet kommer även att re-releasas i Sverige med BattlefieldPlay4Free-låten ”Age Of Rage” som bonusspår.

Rulla till toppen