Christopher Sander förband till M. Ward

christopher-sander

Den 25 juni spelar M. Ward på Debaser Medis i Stockholm. Nu är det spikat att Christopher Sander som precis släppt sitt debutalbum spelar förband. Han kommer att spela akustiskt förstärkt med stråkar.

CHRISTOPHER SANDER
Christopher Sander spelar Astrid Lindgren, Spacemen 3 och egna sånger. Han är sångare och gitarrist i [ingenting] och solodebuterar med en samling sånger, andras och egna. Albumet ”HEJ HÅ! – Christopher Sander sjunger Astrid Lindgren, Spacemen 3 och egna sånger” släpptes 6 maj 2009.

Aldrig har väl någon bundit en skör liten grön tråd mellan Astrid Lindgrens musikaliska sagovärld och Jason Pierce’ Spaceman 3. När Christopher Sander gör det står verklighetsflykten i fokus, eller kanske handlar det om att förgylla densamma. Ingen ser världen som jag gör eller som du gör. Världen är vad vi gör den till.

Christopher Sander tar in barndomens och ungdomens romantiska utflykter, uppväxtens måndräkter och låter dem umgås tillsammans med nyskrivet material. Det är lite som att låta America lära känna Miles Davis, om än bara bredvid varandra i skivhyllan. Man reagerar med barnslig förtjusning på Spaceman 3’s mangelmelodier och lär sig mer om livet av Karlsson På Taket än av vad Per Schlingmann nånsin kommer haspla ur sig. Detta i kombination med stark singelpop som till exempel i singeln ”Caroline (jag såg dig)” som är förstärkt med My Morning Jacket-slingor och Berlin-stråkar gör ”HEJ HÅ!…” till något att ta med in i idet. Det är sprött och sårbart som inget annat och typiskt Christopher. Vackert.

BILJETTER
Köp biljett här
Biljetterna säljs även på Pet Sounds, Record Hunter och Sound Pollution.

HEMSIDOR
www.myspace.com/csdemoner
www.mwardmusic.com

Scroll to Top